i $ \ G U
Vind ons leuk op 9000 Studios

Gastenboek

Naam: E-mail: Bericht: Herhaal bovenstaande code:

Marieke zei op 09/07/19:

Ik was positief verrast als ik mijn dochter zag openbloeien tijdens de zwemles. Bij andere organisaties was dit zeker niet het geval. Ik wou dat ik jullie reeds vroeger gevonden had!

Michelle Van Eeden zei op 09/05/19:

Dag, I would like to sign our son up for the turning classes in May and June, but we have a holiday booked and won't be able to attend all the classes. Can one pay per session? What is the registration cost? Kind regards

Sam zei op 21/01/19:

Bedankt om onze 5-jarige dochter te leren zwemmen. Deze zomer kunnen we met een gerust gemoed op vakantie vertrekken!

Geertrui zei op 24/11/18:

Wat jullie in de lessen "swiminstruct" bereikt hebben, vind ik echt knap. Onze zoon bleef na de gemeentelijke groepszwemlessen en zwemlessen op school nog steeds met veel schrik zitten. Na een paar lessen bij jullie stond ik versteld van het resultaat: hij heeft niet alleen zijn schrik overwonnen, hij behaalde ook zijn eerste zwembrevet bij jullie. Echt super! Bedankt!

Davy zei op 18/11/18:

Ons dochter had vanaf het begin schrik van water met paniekaanvallen tot gevolg. De eerste watergewenning was dan ook steeds een uitdaging en dan moest het zwemgedeelte nog aan bod komen. We hebben dan de sprong in het water genomen samen met sportinstruct en door de goede begeleiding kon Auréline zwemmen na twee sessies. Alle lof en dank aan de geduldige lesgevers die met kennis van zaken ons dochter leerden zwemmen. Op naar de 100 meter!

Nathalie Teirlynck zei op 30/09/18:

Mijn dochter vindt het kleuterturnen geweldig. ze kan niet wachten tot het het terug zondag is!

Valérie zei op 16/07/18:

Als je dochter op haar zesde haar 800-meterbrevet haalt, dan weet je dat ze het geleerd heeft van de besten. Meester Pieter, meester Arne en alle anderen: potlood, kikker, vliegtuig, merci!

mama Maxime zei op 05/06/18:

Dankzij jullie heeft Maxime zijn schrik voor water overwonnen, kan hij heel goed zwemmen en wij zijn super enthousiast ! ga jullie aan vele aanbevelen !

Leen, mama van Tuur zei op 21/05/18:

Tuur genoot elke week van zijn zwemles. Op enkele lessen tijd veranderde hij van een bang jongentje naar een echte waterrrat!

Mireille zei op 16/05/18:

Mijn dochter had aan één reeksje genoeg om haar zwembrevet van 25 meter te behalen. Bedankt!

Jan De Rocker zei op 15/02/18:

Na herhaalde zwemlespogingen is het bij jullie wel gelukt. Proficiat aan beide zwemleraars. Mijn zoon Antony heeft in 8 lessen zijn zwembandjes gelost, en met jullie professionele begeleiding een brevet van 50 schoolslag behaald. Good Job, en hartelijk bedankt.

Sien zei op 02/02/18:

Emrys (8) is altijd dolenthousiast als hij weer mag komen zwemmen. Hij haalde eerst bij jullie zijn brevet van 25 meter en volgt nu de vervolmakingscursus. Onvoorzien een les moeten missen is een domper op zijn hele weekend :-) Jullie doen dat geweldig!

Eduard zei op 07/01/18:

Onze dochter kan niet wachten tot het nieuwe reeksje kleuterturnen start. Leuke, gevarieerde activiteiten met enthousiaste en zachte sportjuffen!

Lynn zei op 03/12/17:

Ons dochter volgt het reeksje sportmix. Na kennis te hebben gemaakt met 10 verschillende sporten lijkt haar voorkeur (en talent) uit te gaan naar atletiek. Binnenkort schrijven we haar in bij een atletiekclub. Ze komt zeker nog terug bij één van jullie volgende concepten!

Heidi zei op 28/11/17:

Onze zoon leerde bij jullie zwemmen. Toen hij startte had hij nog behoorlijk wat schrik. Twee reeksjes later is het een echte waterrat (met diploma 25 meter). Hartelijk bedankt!

Alboort zei op 20/11/17:

Super ervaring met de 8-delige zwemreeks Swim-Instruct voor 6-jarig zoontje. Heel goeie begeleiding met gemotiveerde en sympathieke lesgevers. Een aanrader!